METACARE ER EJET OG UDVIKLET AF STINE MUNCH

Med erfaring fra stressfeltet på mere end 200 arbejdspladser, og efter at have slået mine folder hos nogle af de tunge spillere gennem de sidste 10 år, så jeg nødvendigheden i at lave en egen professionel rampe, hvor erfaring faglighed og menneskelighed er afsættet og hvor behovet hos modtagerne har højeste prioritet. Metacare fik sit navn fordi det afspejler overordnet omsorg og omhu. Noget som er nødvendigt, hvis et menneske eller en arbejdsplads skal fungere godt.

” Jeg er hamrende ambitiøs omkring set at få det menneskelige aspekt ind i de konkrete løsninger jeg arbejder med kunderne om. Det er det der giver trivsel og modstandsdygtighed. Med 10 års erfaring fra mere end 200 arbejdspladser har jeg set nok af, hvad der sker, når man ikke anser det menneskelige som vigtigt”

Jeg er uddannet Cand.Comm og Cand.Mag.Psych (2005) med speciale i arbejdsrelateret stress. Jeg er en erfaren underviser og konceptudvikler. 12 år som foredragsholder og underviser i Center for Stress og Trivsel og 5 år som karriererådgiver og HR-Chefkonsulent i Konsulenthuset ballisager. For nyligt har jeg efteruddannet mig som MINDstrain coach efter metakognitive principper – en uddannelse jeg nøje har udvalgt pga. dens effektive og milde metoder.

Tilknyttede kapaciteter

MetaCare har tilknyttet nogle meget dygtige kapaciteter inden for deres område. Deres roller spænder fra udførende undervisere til sparringspartnere. Alle i MetaCare har relevant uddannelsesbaggrund og mindst 10 års erfaring i at arbejde i feltet arbejdspladser/mennesker.

Vi løser også freelanceopgaver.

Jeanett Bonnichsen

Ejer, Center for Stress & Trivsel
Jeanett er autoriseret psykolog, NARM Terapeut & SE Terapeut.

Hun er MetaCares supervisor og sparringspartner, og har 20 års erfaring med stress- og trivselsarbejde i organisationer. Jeanett arbejder med værdier, mål og mening som udgangspunkt for arbejdskvalitet og stressforståelse. Jeanett har desuden via sin psykologpraksis solid viden om kroppen som medspiller i alle processer.

(SE: Somatic Experience.  NARM: Neuro Affective Relations model)

Mikael Rasmussen

Søvnekspert, forfatter og foredragsholder.

Mikael Rasmussen har 25 års undervisningserfaring og er i dag en af de mest benyttede søvnformidlere i Danmark. Mikael har specialiseret sig i søvnens betydning for sundhed og trivsel.

Hans mission er at få danskerne til at sove bedre. I MetaCare er Mikael både underviser og sparringspartner